You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags.

Osnovna škola „Milan Brozović“ Kastav, Skalini Istarskog tabora 3, raspisuje


NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta

1. učitelj razredne nastave na neodređeno puno radno vrijeme – 1 izvršitelj
2. logoped na određeno nepuno radno vrijeme do 31. prosinca 2015. godine
Uvjeti: prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.
Natjecati se mogu osobe oba spola.

Uz prijavu treba priložiti: životopis, dokaz o stručnoj spremi, presliku domovnice,
potvrdu o nekažnjavanju.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti u roku od 8 dana od dana objave natječaja na adresu Škole: OŠ „Milan Brozović“, 51215 Kastav, Skalini Istarskog tabora 3.

U Kastvu, 22. siječnja 2015.

                                                                        Ravnateljica:

                                                                  Sandra Krpan, prof.


JAVNA NABAVA

Oš „Milan Brozović“
Poziv za dostavu ponuda za ručkove u produženom boravku u OŠ „Milan Brozović“ Kastav
U priloženim dokumentima možete pronaći Poziv za dostavu ponuda za ručkove (produženi boravak) u OŠ „Milan Brozović“, te ponudbeni list i troškovnik.

Dokumenti se nalaze na dnu ove stranice.

 

 


Osnovna škola „Milan Brozović“ Kastav
Skalini Istarskog tabora 3
51215 Kastav
Tel. 691-308


PRIJAVE ZA UPIS U I. RAZRED
OSNOVNE ŠKOLE
U ŠKOLSKOJ 2015./2016. GODINI

Prijave za upis u I. razred vršit će se u periodu od ponedjeljka 26. 01. do petka 30.01.2015. u prostoriji 5 i 7 u vremenu od 10.00 do 12.00 sati i od 16.00 do 18.00 sati.

Prilikom prijava roditelji ili staratelji školskih obveznika prilažu:
1. Presliku rodnog lista ili izvod iz matice rođenih (ne treba podizati u matičnom uredu novi izvod)
2. Uvjerenje Centra za socijalnu skrb o ostvarivanju prava iz socijalne skrbi ukoliko se radi o djetetu s većim teškoćama u razvoju
3. Presliku osobne iskaznica roditelja (u slučaju da adresa s osobne iskaznice ne odgovara službenim podacima MUP-a s kojima će škola raspolagati, roditelji će biti dužni prilikom upisa donijeti i potvrde o prebivalištu za cijelu obitelj)

                                                                                                               Stručna služba škole


Večer matematike

U četvrtak 4. prosinca 2014. u 18:00 sati u našoj školi, kao i u mnogim školama diljem Hrvatske, organizirana je „Večer matematike“.
Manifestacija je to inicirana od strane Hrvatskog matematičkog društva u kojoj kroz niz interaktivnih radionica učenici od prvog do osmog razreda otkrivaju zabavnu stranu matematiike s ciljem izgradnje pozitivnog stava prema matematici.
Odaziv učenika i njihovih roditelja bio je uistinu velik. Obilazeći matematičke radne centre aktivno je sudjelovalo i dobro se zabavilo 200 sudionika.
Zahvaljujemo se svim učenicima i učiteljima koji su pomogli u realizaciji ovog događaja kao i svima koji su se odazvali i bili s nama tu večer. Dobru zabavu garantiramo i dogodine.
 


Akcija sakupljanja starog papira


U prvoj akciji sakupljanja starog papira, održanoj 29. i 30. listopada 2014. godine, učenici naše škole prikupili su: 26 080 kg starog papira i 100 kg pvc čepova!!!
BRAVO! BRAVO!

Nagrađeni razredi:
svi učenici su donijeli stari papir

1. 4. C - 1548 kg
2. 7. A - 1500 kg
3. 4. D - 1297 kg
4. 3. D - 1246 kg
5. 8. B - 899 kg
6. 4. A - 862 kg
7. 1. B - 750 kg
 

„ I tvoje dvije ruke mogu pomoći!“ 

„ I tvoje dvije ruke mogu pomoći!“ naziv je humanitarne akcije koju je 16. listopada 2014. godine povodom obilježavanja Dana kruha, Društvo „Naša djeca“ OŠ „Milan Brozović“ Kastav, organiziralo i provelo među učenicima škole. Cilj akcije je prikupljanje novčanih dobrovoljnih priloga učenika za namjenu darivanja Socijalne samoposluge „Kruh sv. Elizabete“ kako bi se pomoglo potrebitim obiteljima s djecom. U tu svrhu prikupljeno je 3.150,00 kn koje će biti donirane Socijalnoj samoposluzi.


11. natjecanje iz zavičajne povijesti  „Ča je ča?“ 

Projekt „Ča je ča?“ započeo je 2004. godine na inicijativu nastavnice povijesti Ariane Margitić i održava se svake godine početkom listopada povodom Svjetskog dana učitelja i Dana neovisnosti Republike Hrvatske. Cilj ovakvog natjecanja je proučiti povijest vlastitog zavičaja i razvijati pozitivne stavove o vrijednosti lokalnog područja na kojem živimo. Ovakvim natjecanjem unapređuje se nastava povijesti te se razvija kvalitetnija suradnja s drugim obrazovnim ustanovama, muzejima, vjerskim institucijama, lokalnom upravom, turističkim zajednicama itd.

Ovogodišnje jedanaesto natjecanje iz zavičajne povijesti s temom „Kulturno povijesna baština Lovrana“ započelo je otvaranjem u OŠ Viktora Cara Emina u Lovranu 7. listopada 2014.g.

U natjecanju je sudjelovalo 20 ekipa sedmih razreda osnovnih škola Primorsko goranske županije. Četiri ekipe sudjelovale su izvan konkurencije jer su njihovi mentori učestvovali u organizaciji natjecanja.

Ove godine ekipe su rješavale zadatke samo na terenu, a po povratku su donijele fotografije kao dokaze da su prošli određene punktove grada.

U konkurenciji je pobijedila ekipa „Maruni i lovorike“ iz OŠ „Sveti Matej“ - Viškovo, druga je bila ekipa „Mustaćon - Kastav“ iz OŠ „Milan Brozović“ Kastav, a treća „Mustaćon“ iz OŠ Dr. Andrije Mohorovičića - Matulji. Izvan konkurencije pobijedila je ekipa - domaćin „Lovranske principesse“.

OŠ „Milan Brozović“ Kastav dostojno su predstavili učenici: Tomas Kurbanović, Lea Litović, Nina Romac i Ivona Žuža.

U ime Udruge RICLIO ekipe su nagrađene lovorovim vijencima (zlatni vijenac, srebrni vijenac, brončani vijenac i zeleni vijenac). 


                                                                                           Å½eljka Čačić, prof. povijesti

 


Kultura suradnje - most od poučavanja do učenja


NA 6. HRVATSKOM SUSRETU KVALITETNIH ŠKOLA - LABIN KVAŠ ’14 - SNAGA NAŠIH ŠKOLA profesorice matematike Ružica Mirić-Agbaba i Viviana Vidas-Kezele predstavile su Kulturu suradnje unutar Tima za matematiku istaknuvši da su glavni ciljevi Tima

- Razvijanje interesa za matematiku i logičko razmišljanje kod učenika od najranije  dobi
- Kontinuiran rad s učenicima kroz razne oblike i metode poučavanja
- Pokrivenost rada dodatne matematike od 1. do 8 razreda
- Priprema za razna matematička natjecanja

Zadani ciljevi se u radu s mlađim učenicima ostvaruju kroz izvannastavnu aktivnost „nadareni matematičari”, a sa starijim učenicima kroz dodatnu nastavu i

-  Natjecanja u organizaciji AZOO (školska, županijska, državna)
-  „Klokan bez granica“
-  „Festival matematike“ u Puli
-  „Svjetski dan matematike“, online natjecanje
-  „Večer matematike“ – matematičke radionice u školi
-  „Dječji dan grada Kastva“ – matematičke radionice u gradu Kastvu
-  E-učionica – projekt grada Rijeke za nadarene
-  Projektni dan i Dan darovitih – matematičke radionice
 


Popis udžbenika za školsku 2014./2015. godinu

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske je na temelju članka 23. Zakona o udžbenicima za osnovnu i srednju školu (NN, BROJ 27/10, 55/11, 101/13) objavilo konačnu listu odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava preme odabiru stručnih aktiva naše škole.
Dokumenti s popisom udžbenika nalazi se na dnu ove stranice 

 

Popis udžbenika od 1. do 8. razreda
07/06/2014  xls 0.1MB
Potreban pribor za učenike prvog razreda
02/07/2014  doc 0.14MB
Ponudbeni list
19/01/2015  doc 0.04MB
Poziv za dostavu ponude ručkova
19/01/2015  doc 0.71MB
Troškovnik
19/01/2015  doc 0.03MB